Features of designing a software system for determining the falseing information based on frequency pattern search algorithms - Khovrat, A. V. (ХНУРЕ, 2024)
Робота присвячена процесу побудови алгоритму обробки навчальних робіт з метою визначення їх фальсифікації шляхом використання генераційних нейронних мереж, зокрема Chat GPT. У якості основного алгоритму обрано модель пошуку частотних патернів Apriori. Задля подолання проблеми швидкодії запропоновано використання технології MapReduce з прискоренням близько 3.1. Отриманий результат точності класифікації робіт та швидкість алгоритму дозволяють стверджувати про доцільність імплементації запропонованого підходу.
Keywords: software system; determining; false information; frequency pattern; designing; search algorithms; Chat GPT