Форми підприємницької діяльності - Рибницький, Г. В. (Міжнародний гуманітраний університет, 2014)
Стаття присвячена комплексному дослідженню форм підприємницької діяльності, в залежності від змісту такої економічної діяльності. Аналізується вітчизняна та позитивна світова практика функціонування суб’єктів господарювання в найбільш сталих формах підприємництва. Особлива увага звертається на такій незалежній формі підприємницької діяльності як франчайзинг.
Forms of Business
Keywords: підприємець; підприємницька діяльність; суб’єкт господарювання; форми підприємництва; франчайзинг