Розробка конструкції та виготовлення 3D принтеру з механікою Delta - Разумов-Фризюк, Є. А.; Олійник, А.; Баданюк, І. О.; Іорданов, С.; Нікітін, Д.; Гусак, О.; Водоріз, О. В. (ХНУРЕ, 2018)
В даному матеріалі розглянуті особливості 3D принтеру з механікою Delta та представлено конструкцію прототипу 3D принтера
Keywords: 3D принтер; кінематика Delta; екструдер; система тяг