Дослідження використання динамічних маркерів для побудови тривимірних моделей - Хоменко, С. С. (My University, 2021)
Мета роботи – дослідження використання динамічних маркерів для побудови та знешумлення (зменшення викривлень) тривимірних моделей.
Keywords: 3D модель; акселерометр; динамічні маркери