До аналізу методів дослідження нюху в оториноларингології - Аврунін, О. Г.; Носова, Я. В.; Шушляпіна, Н. О. (ФБМІ НТУУ «КПІ», 2017)
Проведена робота по дослідженню сучасних методик тестування функції нюху людини, в зв’язку з оториноларингологічною діагностикою.
Keywords: речовини пахучі; тестування нюху; оориналарингологія