Метод верифікації DHCP сервера в мережі підприємства - Сапанович, С. Б. (My University, 2019)
Метою атестаційної роботи є розробка методу захисту DHCP сервера на основі правил доступу мережного обладнання. Областю дослідження в даній роботі було обрано тематику налаштувань мережного обладнання з урахуванням найкращих практик сформульованих CISCO. Результатом роботи є сформульований перелік правил та політик, що мають бути активовано на мережевому обладнанні а також програмний засіб, що проводить автоматизовано перешрку налаштувань мережного обладнання на предмет відповідості зазначеним правилам. Проведено тестування розробленого поітики доступу на віртуальному маршрутизаторі CISCO.
Keywords: список доступу; правило доступу; політика безпеки