Відновлення функцій, заданих у багатозв’язних областях, за допомогою подвійних сум Фур’є та Фейєра - Ткаченко, І. М.; Белінський, Я. В. (ХНУРЕ, 2020)
Розглянуто задачу відновлення функції на основі заданих проекцій. Для вирішення задачі використовується суми Фур'є та Фейєра. Функціонування методу було перевірено за допомогою тестової задачі. Отримані задовільні результати.
Keywords: суми Фур'є; суми Фейєра; багатозв’язні області; коефіцієнт Фур'є