Розробка та проєктування сайту благодійної організації - Мельникова, Я. О. (My University, 2025)
Метою даної кваліфікаційної роботи є проєктування та розробка сайту благодійної Лозівської міськрайонної організації Товариства Червоного Хреста України. Об’єктом розробки виступає web-сайт для представлення діяльності гуманітарної організації в інтернет-середовищі. Предметом розробки є структура, функціональні можливості та інтерфейс web-сайту, що забезпечують доступне, зручне та ефективне інформування користувачів про діяльність організації, а також сприяють залученню волонтерів і збільшенню кількості меценатів та партнерів. Під час виконання кваліфікаційної роботи було чітко визначено основну проблематику, задачі та цілі проєкту, проаналізовано досягнення у розробці та застосуванні web-видань за останні роки, визначено цільову аудиторію web-сайту, проаналізовано конкурентів, здійснено проєктування технологічного процесу виготовлення електронного видання, обрано інструментальні засоби розробки web-сайту, спроєктовано інформаційну та навігаційну структури сайту, розроблено модульну сітку та графічний дизайн електронного видання, організовано наповнення сторінок контентом, проведено тестування коректності роботи коду та стилів розробленого web сайту, здійснено підрахунок вартості реалізації проєкту.
Keywords: графічний дизайн; верстка; модульна сітка; сайт благодійної організації