Інформатизація підприємства. Програмно-апаратний пристрій обліку часу простою працівника - Скрипник, К. О. (My University, 2024)
Метою даної кваліфікаційної дипломної роботи бакалавра є схемотехнічна та програмна розробка автоматизованої системи пристрою зчитування та відстеження інформації кожного працівника. В даній роботі проведено огляд і аналіз вимог до правильної роботи екрану, огляд і аналіз систем автоматичного зчитування інформації, розроблено структурну схему системи, обрано елементну базу для реалізації електронного екрану системи та запропоновано програмне забезпечення управління системою.
Keywords: автоматичне зчитування інформації; зчитування інформації; відстеження інформації