Розробка модуля реабілітації для пацієнтів із порушенням нормальної функції носового дихання - Аврунін, О. Г.; Носова, Я. В.; Ібрагім Юнусс Абделхамід; Світлична, Ю. В. (КВІЦ, 2021)
За допомогою модуля контролю дихальної реабілітації пацієнт має отримувати аромотерапію, а в процесі відновлення нормальної функції нюху поріг відчуття аромату буде змінюватись. Також є існує проблема звикання до аромату, цей факт може впливати на швидкість реакції пацієнта під час виконання дихальних вправ.
Keywords: нюх; дихальні вправи