Кільцевий підпис на основі удосконаленого криптопримітиву зведення множини значень в одне - Горбенко, І. Д.; Шевченко, Д. В. (ХНУРЭ, 2007)
Представлено удосконалений криптопримітив зведення множини значень в одне та розроблений на його основі алгоритм кільцевого підпису з фіксованим розміром. Проведено аналіз стійкості даного алгоритму до атак різного виду. This paper is devoted to advanced accumulator and developed ring signature with fixed size of signature that is based on advanced accumulator. Security analyses of this ring signature and comparable characteristic of this ring signature and Nguyen’s signature are presented in this article.
Keywords: удосконалений криптопримітив; алгоритм кільцевого підпису