Проблеми розвитку інноваційної системи на регіональному рівні - Андреєва, К. О.; Варук, В. В. (НДІ ПЗІР НАПрН України, 2018)
Питання формування інноваційної системи для забезпечення розвитку національної економіки в останні роки є надзвичайно актуальним для усіх учасників світових ринкових процесів. Адже наявність інновацій та спроможність до створення інноваційної продукції стала одним з пріоритетних факторів конкурентоспроможності національної економіки. В умовах євроінтеграції та наближення економічної та правової систем України до умов країн Євросоюзу, перед нашою державою постає проблема ефективного запровадження та управління європейської моделі інноваційного розвитку національної економіки.
Keywords: національна економіка; євроінтеграція