Особливості розробки UI/UX інтернет-магазину зоотоварів - Анічіна, А.; Вовк, О. (ХНЕУ, 2025)
Інтернет-магазини є важливою складовою у сучасному світі, забезпечуючи зручність та доступність товарів для споживачів. Серед них значна кількість присутня у сфері зоотоварів, оскільки все більше власників домашніх тварин звертаються до онлайн-платформ для придбання необхідних продуктів і послуг для своїх улюбленців.
Keywords: зоотовари; інтернет-магазин