Дослідження ефективності використання хмарних сервісів у менеджменті проектів - Марченко, К. Ю. (My University, 2021)
Об'єкт дослідження – хмарні сервіси. Мета дослідження – дослідження ефективності використання хмарних сервісів. Метод рішення – порівняльний аналіз хмарних сервісів AWS та Azure. В ході роботи було досліджено хмарні сервіси AWS та Azure, отримано результати порівняльного аналізу та ефективності використання даних технологій, сформовані рекомендації.
Keywords: технології; хмарні обчислення; хмарні провайдери; хмарні сервіси; aws; azure