Дослідження методу збалансованого управління чергами на маршрутизаторах ТКМ - Мокряк, А. А. (My University, 2019)
У роботі виконаний аналіз відомих рішень в області управління чергами в телекомунікаційних мережах. Розглянуто їхні достоїнства й недоліки. Особлива увага приділена оптимізації процесу управління чергами із забезпеченням узгодженості рішень щодо управління перевантаженням та його запобігання на інтерфейсах маршрутизаторів, диференційованій обробці пакетів різних пріоритетів шляхом розробки нових математичних моделей і методів для підвищення якості обслуговування в телекомунікаційній мережі в цілому. Проаналізовано та досліджено метод збалансованого управління чергами.
Keywords: якість обслуговування; управління чергами; matlab; пропускна здатність