Удосконалення математичної моделі технологічного процесу витягування оптичного волокна зі складною структурою поперечного перерізу - Пономарьова, Г. В. (My University, 2015)
Представлено результати удосконалення математичної моделі технологічного процесу витяжки оптичного волокна зі складною структурою поперечного перерізу за рахунок введення нової інформаційної складової. Отримана модель дозволить підвищити якість виготовленого волокна і знизити рівень браку.
Keywords: математична модель технологічного процесу; оптичне волокно; якість виготовленого волокна