Медіапсихологічний захист в сучасному інформаційному суспільстві - Сенченко, О. М. (ТОВ «Друкарня Мадрид», 2024)
Формування інформаційного суспільства включає різноманітні аспекти, зокрема розвиток комунікаційних мереж і нових технологій для передачі та зберігання даних, а також створення мультимедійних систем. Цей процес має вагомий вплив на політичні комунікації, соціальні та культурні прояви використання інформаційних технологій, зростання виробництва в інформаційній сфері, а також на зміни доступу до інформації та розвиток цифрової грамотності глобальної спільноти.
Keywords: розвиток комунікаційних мереж; створення мультимедійних систем