Шляхи збільшення продуктивності існуючих методів кодування відеоінформації - Твердохліб, В. В.; Харченко, Н. А.; Калініченко, В. М.; Галушка, С. В.; Дяченко, Д. А. (SSPG Publish, 2021)
Аналіз шляхів підвищення коефіцієнту стиснення відеоданих за умови мінімізації внесених помилок.
Keywords: відеодані; коефіцієнту стиснення; відеотрафік; відеоінформація