Створення конструкцій оптичних з'єднувальних пристроїв та розробка технології їх збирання - Омаров, М. А.; Аллахверанов, Р. Ю.; Хатнюк, І. С.; Андрусевич, В. А. (ХНУРЭ, 2008)
Створення конструкцій оптичних з'єднувальних пристроїв та розробка технології їх збирання
Keywords: оптичні пристрої