Применение обучающей программы по методам утилизации и переработки промышленных и бытовых отходов в учебном процессе - Хондак, І. І.; Березуцька, Н. Л.; Дзюндзюк, Б. В. (ХПИ, 2011)
В статті обґрунтовується необхідність розробки навчальної компютерної роботи з питань захисту літосфери. За допомогою цієї роботи закріплюються теоретичні знання з питань захисту літосфери від різноманітних видів відходів, які утворються на виробництвах різних галузей промисловості.
Keywords: літосфера; відходи виробництва; утилізація