Онлайн-платформа для бронювання автобусних квитків - Лебідь, І. С. (My University, 2025)
Метою кваліфікаційної роботи є розробка сучасної онлайн-платформи для бронювання автобусних квитків, яка забезпечує автоматизований процес пошуку, бронювання та оплати квитків на міжміські рейси. Веб-застосунок реалізовано на основі технологій Java Spring Boot із використанням Spring Security для захисту, JSP/JSTL та Bootstrap для формування адаптивного інтерфейсу, а також реляційної бази даних MySQL для зберігання інформації про користувачів, рейси та замовлення. У роботі розглянуто проектування архітектури застосунку, структуру бази даних, розробку REST API. Система передбачає окремі функціональні модулі для адміністраторів та користувачів, інтеграцію механізмів автентифікації, ведення історії замовлень і безпечну обробку персональних даних. Запропоноване рішення відзначається гнучкістю, масштабованістю та відповідає сучасним вимогам до безпеки та зручності використання. Отриманий веб-застосунок може використовуватись як основа для подальшого розвитку та впровадження в реальні умови перевізників.
Online Platform for Booking Bus Tickets
Keywords: онлайн-бронювання; бронювання автобусних квитків; оплата квитків на міжміські рейси