Логическая модель мультиагентной системы оценивания затрат на реализацию бизнес-процессов - Чалый, С. Ф.; Макрушан, И. А.; Доможилкина, А. И. (My University, 2011)
Пропонується логічний підхід зображення бізнес-процесів, що дозволяє описати дії та взаємозв'язок між агентами мультиагентної системи із застосуванням математичного апарата темпоральної логіки. Запропонована логічна модель функціонування мультиагентної системи, що орієнтована на знання. A logical approach to the representation of business processes is proposed, which allows to describe the actions and interrelations between agents of the multi-agent system using the mathematical apparatus of temporal logic. A logical model of the functioning of a knowledge-oriented multi-agent system is presented.
Keywords: темпоральная логика; интеллектуальная система; бизнес-процесс