Дослідження моделей оцінки інвестиційної привабливості енергопостачальних підприємств - Соколова, Л. В.; Кирій, В. В.; Соколов, О. Є. (НТУ «ХПІ», 2006)
Проаналізовано моделі оцінки інвестиційної привабливості підприємств. На основі їх запропонована власна модель оцінки привабливості підприємств електроенергетики. Model of estimation of investment relish of enterprises were analysed. own electric-power enterprise lure estimation model was proposed on their basis.
Keywords: інвестиційна привабливість; енергопостачальні підприємства