Розробка та впровадження системи управління якістю транспортно-експедиційній компанії - Рязанцев, Д. А. (My University, 2024)
Об'єктом дослідження є процес управління якістю на підприємстві ТОВ Good Logistics. Предмет дослідження - це система управління якістю на підприємстві. Мета дослідження – запропонувати напрями оптимізації механізму управління якістю на підприємстві ТОВ Good Logistics. В роботі був проведений аналіз методів управлиння якістю, виявлені кінцеві об'єкти управління якістю, визначений склад та нормативні значення показників якості і їх фактичні значення. У якості підприємства, яке займається транспортно-експедиційними послугами була взята компанія Good Logistics, яка здійснює діяльність з перевезення, супроводу та оформлення вантажів та заробила добру репутацію на ринку Виявлені вимоги, які споживач висуває до послуг експедирування вантажу. Виявлені вимоги зумовлюють пріоритетні напрями управління якістю на підприємствах цієї сфери. Зокрема, і компанії Good Logistics Визначені проблеми у процесі управління якістю у транспортно експедиційної компанії GOOD LOGISTICS та запропоновані заходи для їх усунення: Розрахована економічна ефективность запропонованих заходів на прикладі однієї угоди, яка показала що, впровадження запропонованих заходів виправдано і допоможе компанії GOOD LOGISTICS заощадити кошти та підвищити рівень управління якістю послуг.
Keywords: кваліметрія; транспортно-експедиційна компанія; показник якості