Дослідження впливу технологій штучного інтелекту на UI-дизайн - Герасимов, Н. М. (My University, 2025)
Ця магістерська робота присвячена вивченню впливу сучасних технологій штучного інтелекту на процеси розробки інтерфейсів користувачів (UI) та створення загального користувацького досвіду (UX). У роботі детально розглядаються способи, якими інтеграція ШІ змінює стандартні підходи до дизайну. Особлива увага приділяється вивченню того, як автоматизація допомагає не лише пришвидшувати виконання завдань, а й робити їхню якість більш стабільною. Крім того, аналізуються можливості використання новітніх методів порівняно з традиційними способами створення дизайну, які переважали до поширення ШІ. Метою роботи є дослідити, як ШІ-технології змінюють дизайн-процеси та сприяють оптимізації ресурсів.
Keywords: оптимізація ручних процесів; інтерфейс користувача