Розробка пропозицій щодо удосконалення пристрою первинної обробки шляхом впровадження сучасної елементної бази та додаткових алгоритмів функціонування - Вурста Ю.І.; Кущ П.С.; Камчатний М.І.; Помогаєв І.В. (Національна академія Національної гвардії України, 2024)
Аналіз застосування засобів повітряного нападу (ЗПН) росії проти України виявив, що на успішне виконання зенітними ракетними комплексами завдань з протиповітряної оборони суттєво впливає прискорення попереднього виявлення ЗПН. Найбільш ефективним є автоматичне виявлення.
Keywords: повітряний напад; протиповітряна оборона