Вплив процесів цифровізації на розвиток відкритих інновацій в Україні - Пасмор, Ю. В. (My University, 2019)
Розглянуто питання відкритої науки та процесів цифровізації, що є чинниками побудови інноваційного суспільства знань й економічного зростання. // The issue of open science and processes of digitalization, which are the factors of innovative knowledge society and economic growth, is considered.
Keywords: цифровізація; відкрита наука; інноваційне суспільство; економічне зростання; digitalization; open science; innovative society; economic growth