Формування фінансового забезпечення розвитку інноваційної підприємницької діяльності - Внукова, Н. М. (Publishing House “ACCESS PRESS”, 2020)
Наукова робота присвячена визначенню основних напрямів та пошуку інструментів формування фінансового забезпечення розвитку інноваційної підприємницької діяльності. Визначено проблеми фінансування інноваційного розвитку підприємств Україні: невисокі обсяги витрат підприємств на дослідницьку діяльність, повільне зменшення витрат підприємств на придбання машин, обладнання та програмного забезпечення; висока частка у структурі джерел фінансування власних коштів підприємств. Запропоновано підвищення ефективності організації інноваційного процесу.
Keywords: інноваційна діяльність; фінансове забезпечення