Способи діагностування захворювань шкіри - Ісаєва, О. А.; Трубіцин, О. О. (Вінниця, ВНТУ, 2019)
Розглядаються основні аспекти аналізу обробки дерматоскопічних зображень і перспективи використання таких систем в медичній практиці. Метою роботи є дослідження діагностичних властивостей відеодерматоскопії та визначення особливостей обробки таких зображень. Визначено, що особливостями обробки відеодерматоскопічних зображень є комплексний аналіз кольорових та морфологічних характеристик досліджуваних ділянок.
Keywords: відеорматоскопія; морфологічні характеристики; кольорові характеристики; обробка зображень