Програмна система для продажу виготовлених на замовлення кондитерських виробів. Front-end - Кривушин, Ю. О. (My University, 2024)
Об’єкт розробки – програмна система для продажу кондитерських виробів виготовлених на замовлення FrontEnd. Мета розробки – створення веб–застосунку, який дозволить користувачам замовляти кондитерські вироби та отримувати їх за замовленням у точно визначений час. Також повинна матись можливість створювати власні торти. Метод рішення – середовище розробки Visual Studio Code, мови програмування TypeScript на фреймворк React, також будуть використані допоміжні технології, такі як ReduxToolkit для тимчасового зберігання даних, Scss препроцесор для Css стилів. У результаті розробки створено веб–застосунок, який дозволяє користувачам замовляти кондитерські вироби, створювати власні за шаблоном, переглядати їх в каталозі, додавати в кошик та робити замовлення.
Keywords: продажу кондитерських виробів; замовлення кондитерських виробів; торт