Система для управління освітленням, музикою та дверима в «Розумному будинку» на базі Arduino - Ломако, В. О. (My University, 2025)
Метою даної роботи є розробка та реалізація багатофункціональної системи для управління освітленням, музичним супроводом та доступом (дверима) в рамках концепції «Розумного будинку» на базі платформи Arduino. Проєкт включатиме розробку схемотехнічних рішень для інтеграції освітлювальних приладів, аудіосистеми та механізмів керування дверима, програмування мікроконтролера Arduino для обробки команд користувача та стану підключених пристроїв, а також інтеграцію відповідних модулів для забезпечення автоматизованого керування. Результатом буде працюючий прототип системи «Розумний будинок», який дозволить користувачеві ефективно та зручно керувати освітленням, відтворенням музики та доступом до приміщення, підвищуючи рівень комфорту, безпеки та енергоефективності житла.
Keywords: Arduino; система «розумний будинок»; управління освітленням; управління музикою; управління дверима; автоматизація житла