Оцінка ефективності фреймворків згідно з критеріями проєкту - Поляков, А. О.; Литнєв, В. С. (ТОВ «Друкарня Мадрид», 2024)
В сучасному світі інформаційних технологій, використання фреймворків є невід'ємною складовою розробки програмного забезпечення. Фреймворки надають розробникам потужний інструментарій для швидкої і ефективної реалізації різноманітних проєктів, сприяючи збереженню часу і ресурсів. Однак, вибір і використання фреймворку повинно бути обґрунтованим та суттєвим для конкретного проєкту.
Keywords: фреймворк; критерії проекту