Аналіз основних торгових партнерів видавництва «РАНОК» - Романенко, А.; Солопова, В. (ХНЕУ, 2024)
Для аналізу оптових покупців зручно користуватись АВСD-методом. Кожен оптовий покупець характеризуватиметься за класами А, В, C і D з погляду можливої реалізації – потенціалу та фактично досягнутих результатів – торговельного обороту.
Keywords: АВСD-метод; оптовий покупець