Розроблення програмного застосунку для створення невзаємозамінного токену (NFT) в блокчейн з використанням криптогаманця Metamask - Дігтяренко, В. Е. (My University, 2022)
Об’єктом роботи є розробка веб застосунку створення NFT в блокчейн мережі Ethereum Ropsten за допомогою використання криптогаманця Metamask. Метою роботи є розробка веб застосунку, який дасть можливість створювати NFT із зображення та його метаданих, використовуючи програмний гаманець. Використано набори інструментів, які представленні відкрітім кодом, для взаємодиї з Web3. Проведено дослідження методів створення NFT у блокчейні за допомогою бібліотек з відкритим кодом та контрактів у блокчейні Ethereum. У результаті роботи здійснена програмна реалізація веб застосунку, його серверна частина та контракт в мережі Ethereum Ropsten.
Keywords: створення не взаємозамінного токену; криптогаманець; блокчейн; мережа ethereum; web3