Інформаційні технології обробки даних систем спостереження - Свид, І. В.; Обод, А. І. (Системи управління, навігації та зв'язку, 2016)
В статі, на основі розгляду питань первинної, вторинної та третинної обробки даних, розроблено структуру інформаційної технології обробки даних систем спостереження повітряного простору.
Keywords: обробка даних; інформаційна технологія; системи спостереження