Спосіб вимірювання дальності (45900) - Силич, В. П.; Обод, І. І.; Полюга, В. П. (My University, 2002)
Спосіб вимірювання дальності, який полягає в тому, що запитником випромінюють кодовий сигнал запиту дальності на несівній частоті f1, який приймають відповідачем, випромінюють кодовий сигнал відповіді дальності на несівній частоті f2, який приймають та декодують запитником і за часом запізнювання між випромінюваним та прийнятим кодовим сигналами дальності вимірюють дальність, який відрізняється тим, що оцінюють амплітуду кожного імпульсу коду запиту дальності, розподіляють імпульси за каналами обробки з однаковою амплітудою, декодують у кожному каналі обробки і .формують кодовий сигнал відповіді дальності на кодовий сигнал запиту дальності, що надходить з усіх каналів обробки.
Keywords: повітряний об’єкт; вимірювання дальності