Нейромережевий персональний асистент користувача для контроля свого часу та автоматизації повсякденних справ - Ткачук, О. К. (My University, 2022)
Предмет дослідження – методи розпізнавання та синтезу мовлення. Метою дано ї кваліфікаційної є розробка нейромережевої системи підтримки прийняття рішень для автоматизації повсякденних задач. Шляхом аналізу різних методів підтримки прийняття рішень та типів нейронних мереж був розроблений персональний помічник, який був протестований на його ефективність в автоматизації повсякденних завдань. В даній кваліфікаційній роботі було розроблено нейромережевий персональний асистент з інтелектуальною системою розпізнавання та синтезу мовлення для автоматизації повсякденних справ. Було розглянуто різні нейронні мережі та обрано згорткову нейронну мережу для виконання даного завдання. Результати дослідження показали, що автоматизація повсякденних завдань дійсно можлива та ефективна за допомогою запропонованої системи.
Keywords: користувач; мікрофон; інтелектуальні системи; нейронна мережа; мовлення; штучний інтелект