Сутність комплаєнс-ризиків в банківській діяльність - Степаненко, С. В. (Полтавська державна аграрна академія, 2019)
Одним із важливих компонентів фінансового сектору є банківська система, яка забезпечує перерозподіл тимчасово вільних коштів між суб‘єктами підприємницької діяльності (резидентами та нерезидентами), населенням та державними установами.
Keywords: банківська система; банківська діяльність; банківський ризик; комплаєнс-ризик