Багатоетапна транспортна задача як модель динамічної системи - Стрекозов, А. Д. (My University, 2024)
Об'єкт дослідження – багатоетапна транспортна задача. Мета роботи – це побудова математичної моделі багатоетапної транспортної задачі, проведення системного аналізу логістичної проблеми та вибір методів її вирішення; формування змістовної показової задачі, аналіз результатів дослідження. Методи дослідження – вибір та послідовне застосування угорського методу для вирішення транспортної задачі та методу Беллмана для багатоетапного процесу. У результаті виконання кваліфікаційної роботи, після проведення системного аналізу та побудови моделі, вирішена багатоетапна транспортна задача та змістовна тестова задача. З результатів дослідження були зроблені висновки про нездатність пошуку оптимального рішення сучасними методами при великої кількості етапів.
Keywords: багатоєтапна транспортна задача; оптимальний шлях; функція Беллмана; угорський метод