Огляд та актуальність сучасних повітряних дронів - Макушев, І. А. (ХНУРЕ, 2024)
У даній статті було проведено огляд та актуальність використання сучасних повітряних роботів у різних сферах, таких як військові та цивільні. Детально розглянуті відмінності та специфіка їх застосування в кожній з цих галузей, підкреслюючи різноманітність функцій та можливостей, які надають повітряні роботи у кожному використанні. In this article, overview and relevance of use of modern aerial robots in various fields, such as military and civilian, was carried out. The differences and specifics of their application in each of these industries are discussed in detail, highlighting variety of functions and capabilities that aerial work provides in each use.
Overview and relevance of modern air drones
Keywords: повітряні роботи; FPV дрон; FPV drone