Аналіз використання асоціативних правил з метою передбачення поломок на виробництві - Іщенко, М. Д. (ТОВ «УКРЛОГОС Груп», 2023)
В сучасному виробництві наголос на запобіганні поломкам стає все більш важливим. Завчасне виявлення технічних недоліків та забезпечення безперебійності виробничих процесів визначає успіх бізнесу і впливає на безпеку споживачів. Це особливо актуально у великих виробничих підприємствах, де навіть найменша поломка може призвести до серйозних проблем та великих збитків. Можливість заздалегідь спрогнозувати поломку та підготуватися до неї є вкрай важливою для бізнесу.
Keywords: асоціативні правила; передбачення поломок; IDEF; виявлення технічних недоліків