Перетворювач змін частоти сигналу у фазовий зсув - Рапін, В. В. (УКРПАТЕНТ, 2001)
Винахід належить до радіотехніки та вимірювальної техніки і призначено дня використання у різноманітній радіоелектронній апаратурі як перетворювач змін частоти гармонічного сигналу у фазовий зсув сигналу автогенератора. У перетворювач змін частоти сигналу у фазовий зсув уведено послідовно з'єднані перший підсилювач з автоматичним регулюванням підсилення, блоки формування сигналу синхронізації, узгоджувальний каскад, а також другий підсилювач з автоматичним регулюванням підсилення.
Keywords: перетворювач; фазовий зсув; синхронізація