Проект стандарту вищої освіти зі спеціальності 186 «Видавництво та поліграфія» (рівень «Магістр») - Ткаченко, В. П.; Бізюк, А. В. (ХНУРЭ, 2017)
Стандарт вищої освіти – це сукупність вимог до змісту та результатів освітньої діяльності вищих навчальних закладів
Keywords: освіта; стандарт