Використання комп’ютерних технологій при самостійному вивченні курсу «ІНЖЕНЕРНА ГРАФІКА» - Захарова, Е. О.; Захаров, О. О.; Захаров, І. П. (ХНУРЕ, 2022)
Розглянуто основні завдання курсу «Інженерна графіка», проаналізовано труднощі, які виникають у студентів при його самостійному вивченні в режимі он-лайн навчання. Обґрунтовано необхідність створення комп’ютерного навчального посібника з метою самостійного вивчення курсу, перераховано основні засади застосування комп’ютерних технологій під час його створення, наведено основні особливості створення програмного засобу для побудови комп’ютерного навчального посібника.
Keywords: графіка; курс «ІНЖЕНЕРНА ГРАФІКА»