Сучасні можливості використання QR-кодів у друкованих виданнях - Ісаєнко, Т. Ю.; Бокарєва, Ю. С. (ХНУРЕ, 2022)
У даній роботі розглянуті основні можливості використання QR-коду у друкованих виданнях. «Удосконалення» друкованого видання таким чином призводить до збільшення зацікавленості аудиторії та можливостей надання мультимедійної інформації різного виду та об’єму. В ході даного дослідження, було визначено, що використання QR-кодів у друкованих виданнях дають можливість одночасно вирішувати кілька завдань, надавати актуальну візуальну інформацію та постійно її оновлювати та допповнювати.
Keywords: QR-код; друковане видання