Шляхи розвитку кафедри біомедичних електронних пристроїв та систем у контексті інтегрування до світового рівня - Бих, А. І. (ХНУРЕ, 2007)
Проведено порівняльний аналіз динаміки розвитку підготовки спеціалістів в Україні та світі у галузі біомедичної інженерії
Keywords: розвиток кафедри; кафедра