Цифрова трансформація публічного управління - Кобзев, І. В.; Косенко, В. В.; Мельников, О. Ф. (Yunona Publishing, 2021)
В роботі розглядається питання перетворення електронного уряду в цифрове в рамках процесу цифровізації. Цифровий уряд, будучи розвитком електронного уряду, унікально відрізняється від нього, будучи всеосяжної концепцією і володіючи рядом специфічних аспектів, які повинні стати ключовими стратегічними елементами політики держави, що здійснює цифрову трансформацію
Keywords: електронний уряд; цифровий уряд; цифровізація; цифрова трансформація; державні послуги