Ефективність адаптації довжини кодових блоків до якості дискретних каналів - Логвиненко, М. Ф.; Сєрєнко, В. Є. (ХНУРЭ, 2005)
Метою роботи є порівняльний аналіз адаптивних та неадаптивних СПД з адресним та квазіадресним запитом помилкових блоків за критерієм потенційної середньої відносної швидкості та формування рекомендацій відносно доцільності побудови адаптивних систем.
Keywords: адаптивна система