Порівняльний аналіз онлайн-платформ для діджиталізації настільних ігор - Тира, М. А.; Дейнеко, Ж. В. (Perfect Publishing, 2022)
Оскільки ринок настільних ігор постійно змінюється, як змінюються і інформаційні технології, ослідження поєднання фізичного продукту із цифровою середою є вельми важливим для подальшого розвитку цієї сфери. Актуальність даної роботи обумовлена саме низьким рівнем користування онлайн-ресурсами для створення та публікації електронних версій настільних ігор серед українських видавців всупереч показникам ефективності у випадках використання цих платформ іноземними видавництвами.
Keywords: настільна гра; видавництво