Розробка методики оцінювання програмного забезпечення - Столяр, І. О. (My University, 2022)
Кваліфікаційна робота присвячена питанням аналізу програмного забезпечення, що дозволяє оцінити якість програмних продуктів і мінімальний рівень якості при неповній інформації про програмні системи. Мета роботи – розробка методики оцінювання якості програмного забезпечення. У роботі запропоновано оригінальний підхід до оцінювання якості програмного забезпечення на основі експертної оцінки. В основі моделі лежить метод Раша оцінки латентних змінних. Модель дозволяє обчислити підсумковий показник якості кожного програмного продукту за лінійною шкалою і провести аналіз оціночних критеріїв.
Keywords: оціночні критерії; експертне оцінювання